Dodatne usluge

Izrada natpisa na majicama
Izrada rajfova i zakita za kosu
Izrada bedževa
Izrada natpisa na lentama
Izrada natpisa od stiropora
Izrada natpisa na majicama

Želite posebnu poruku prenijeti drugima na neobičan način? Štampa na majici ili bodiću za bebe je pravi izbor. Poruku možemo i skupa osmisliti. Štampa se radi u jednoj ili dvije boje.

Izrada rajfova i zakita za kosu

Rajf sa bijelim veom je omiljen detalj koji buduće mlade sa ponosom nose tokom svoje djevojačke večeri. Osim rajfa za mladu, koji je najcešće bijele boje i sa tilom, radimo rajfove za njene prijateljice od prirodnog ili vještačkog cvijeća, shodno Vašim zahtjevima.

Izrada bedževa

Obradujte svoje goste i prijatelje bedžom kao suvenirom sa porukom koja će ih nasmijati i podsjećati na poseban dogadjaj. Njihova upotreba je široka: za svadbe i vjenčanja, za djevojačke i momačke večeri, za rodjendane i krštenja, za promocije i skupove. Naši bedževi su okrugli, prečnika 55 cm i plastificirani, što garantuje njihovu trajnost.

Izrada natpisa na lentama

Lente ističu dogadjaj koji slavite. Bilo da je u pitanju diplomiranje ili djevojačko veče, punoljetsvo ili neki drugi događaj, radimo ispise na lenti koja će ostati trajna uspomena na Vaš poseban dan.

Izrada natpisa od stiropora

Ukoliko želite imena ili natpise, koji mogu da upotpune slavljenički sto, Vaš događaj ili kao reklamu, izrađujemo dekorativna slova od stiropora, u zavisnosti od Vaših želja, zamisli ili potreba.