Zabavni program

Plesovi
Ples sa vatrom
Mađioničar
Barmen show
Muzika uživo
Folklor
Pjena party
Karikaturista
Aqua aerobik & aqua dance
Plesovi

Ukoliko želite da goste obradujete zabavno-scenskim programom, predlažemo moderan ples, balet, salsu ili trbušni ples, kao izvrsnu zabavu u kojoj prisutni mogu da se opuste i uživaju. 

Ples sa vatrom

Ples sa vatrom je rijetka disciplina opasnog egzibicionizma. Iskusni plesači snagom svoje volje i koncentracije drže pod kontrolom vatrene baklje, koje velikom brzinom, ali sa velikom preciznošću, vrte oko tijela. Ovu kombinaciju igre, gimnastike, pokreta iz borilačkih vještina i muzike publika voli zbog efektnog izgleda. 

Mađioničar

Mađioničar nudi predstavu interaktivnog karaktera uz pregršt interesantnih i nevjerovatnih trikova.  

Barmen show

Ukoliko želite da na Vašu zabavu dođe barmen, Vaši gosti će uživati ne samo u atraktivnoj vještini žongliranja sa bocama, već i u ispijanju najboljih koktela. Uz energičnu muzičku podlogu, barmen će pokazati svoje profesionalne sposobnosti, umjeće i spretnost. Rezervaciju je potrebno napraviti najmanje pet dana prije događaja.  

Muzika uživo

Možete se opredjeliti za instrumental muziku i omogućiti Vašim gostima da uživaju u opuštenoj atmosferi uz zvuke gitare, violine ili saksofona. Ukoliko se opredjelite za harmoniku, muzički bend ili DJ-a, Vaša zabava će sigurno poprimiti veseliji tok, a od svojih gostiju možete očekivati ne samo da zapjevaju već i da zaigraju.  

Folklor

Folklor čine razni muzičko-scenski prikazi. Narodna kola i plesovi koje izvode članovi folklora, predstavljaju se dobro osmišljenim koreografijama iz raznih krajeva Crne Gore, a svaki nastup je scenski efektan i originalan.  

Pjena party

Pjena party je nezaboravna zabava. Pjena je potpuno neškodljiva za ljude i okolinu, prijatnog je mirisa, ne iritira sluzokožu i ne isušuje kožu. Kontaktirajte nas unaprijed zbog usklađivanja termina i rasporeda.  

Karikaturista

Ukoliko se odlučite za karikaturistu koji će tokom proslave crtati lica Vaših gostiju na jedan smješan i zabavan način, sigurni smo da će svi prisutni dugo prepričavati detalje sa Vaše zabave. Rezervaciju je potrebno napraviti najmanje pet dana prije događaja.  

Aqua aerobik & aqua dance

Aerobik u vodi je zdrava aktivnost koja tijelo održava u idealnoj formi. Vježbe u aqua aerobiku su raznovrsne, a prednosti su mali rizik od povrede, rad na cijelom tijelu, prijatan način vježbanja na otvorenom, posebno u vrelim danima. Kako bi ovaj oblik zabave bio što zanimljiviji kombinujemo muziku i pokrete u vodi, tj radimo aqua dance ili ples u vodi. Poznavanje stranih jezika, inovativnost u pogledu koreografija, ljubaznost i srdačnost je odlika naših animatora što gosti brzo prepoznaju.